Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Biciclist ranit grav. A comercializat articole pirotehnice fara autorizatie.

Nu a adaptat viteza de circulatie intr-o curba si s-a rasturnat in afara partii carosabile, in sant. La data de 25 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca a avut loc un accident de circulatie, intre localitatile Sigmir si Blajenii de Sus, soldat cu ranirea grava a unei persoane.

          Din verificarile efectuate la fata locului s-a stabilit ca un barbat, in varsta de 36 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe DN 151, intre localitatile Sigmir si Blajenii de Sus, in directia de mers Bistrita-Sintereag, pe fondul neadaptarii vitezei de circulatie, intr-o curba la stanga, a pierdut controlul autoturismului, a intrat pe contrasens, parasind partea carosabila si s-a rasturnat in santul din stanga directiei sale de mers.

         In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru a i se acorda ingrijiri medicale de specialitate.

        Cercetarile sunt continuate de catre Politia oras Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

           A comercializat articole pirotehnice fara autorizatie in acest sens.

            La data de 25 august a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au depistat o tanara, in varsta de 23 de ani, din localitatea Lechinta, care comercializa, pe raza municipiului Bistrita, in cadrul magazinului unde era angajata ca vanzatoare, articole pirotehnice, fara sa existe vreo autorizatie in acest sens.

          In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de

"Orice operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept".

 

 

         Biciclist ranit grav de un autoturism intre localitatile Anies si Maieru.

          La data de 25 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana a fost victima unui accident rutier, pe raza localitatii Maieru.

           In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca un tanar, in varsta de 22 de ani, din localitate, in timp ce se deplasa pe o bicicleta pe DN 17D, intre localitatile Anies si Maieru, nu s-a asigurat in mod corespunzator la schimbarea directiei de mers prin viraj la stanga, pentru a traversa un pod si a fost accidentat de catre un autoturism, condus de catre un alt tanar, in varsta de 23 de ani, din Rodna, care se deplasa in acelasi sens de mers.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul oratenesc Nasaud, in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

          Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

0 comentarii2779 vizualizări26 august 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0