Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 27 Aprilie 2024 - 14587
Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident la Sintereag.

Depistat de politisti conducand un autoturism neinmatriculat pe raza municipiului Bistrita. La  data de 26 august a.c., politistii din cadrul Biroului Rutier, in timp ce desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier, pe raza municipiului Bistrita, au depistat un tanar, in varsta de 29 de ani, din localitatea Lechinta, care conducea un autoturism, pe care erau aplicate placute de inmatriculare cu numere de circulatie provizorie, expirate din 28.11.2013.

        Tanarul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de"Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

 

          Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie produs pe raza localitatii Sintereag

           La data de 26 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17 la intersectie cu DJ 151, pe raza localitatii Sintereag a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea mai multor persoane.

          Din verificarile efectuate de politisti s-a stabilit ca un barbat, in varsta de 55 de ani, din localitatea Budesti, in timp ce conducea un autoturism, in directia de mers Beclean-Bistrita, a efectuat un viraj spre stanga, fara a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula in mod regulamentar din sens opus, cu care s-a colizionat.

         In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a patru persoane respectiv o minora, de 9 ani, un minor de 2 ani si unul de 6 ani, si o femeie de 33 de ani toti cu domiciliul in Italia, pasageri in autoturismul care circula in mod regulamentar.

         Cele patru persoane ranite in urma accidentului au fost transportate la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru a li se acorda ingrijiri medicale de specialitate.

           Cercetarile sunt continuate de catre politistii Politiei oras Beclean, fata de conducatorul autoturismului care a produs accidentul de circulatie sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

           Nu a adaptat viteza la conditiile de drum si s-a rasturnat cu utilajul pe care il conducea

            La data de 26 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de apeluri de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Ilva Mica o persoana a fost victima unui accident rutier.

           In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca un barbat, in varsta de 54 de ani, din orasul Singeorz-Bai, in timp ce conducea un utilaj auto, pe fondul neadaptarii vitezei de circulatie la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare a utilajului si acesta s-a rasturnat, prinzandu-l sub el.

           La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a preluat victima, ranita usor, pentru a-i acorda ingrijiri medicale, aceasta refuzand sa fie transportata la spital pentru efectuarea de investigatii medicale suplimentare.

            In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

            Retinuti pentru o perioada de 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de furt calificat

             La data de 26 august a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au identificat un barbat, in varsta de 31 de ani, din localitatea Rebra si un tanar de 19 ani, din Bistrita-Bargaului, banuiti ca in perioada iulie-august a.c.,  ar fi sustras, in mod repetat, din incinta unei societati comerciale de pe raza municipiului Bistrita, cabluri de diferite dimensiuni, cauzand un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

            Fata de cei doi tineri s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore si urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva, fiind cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

 

          Barbat cercetat de politisti pentru savarsirea infractiunii de furt calificat

            La data de  26 august a.c., politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au identificat un barbat, in varsta de 36 de ani, din comuna Prudu Bargaului, banuit ca la data de 25 august a.c., ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un atelier al persoanei vatamate, in varsta de 62 de ani, din localitatea Josenii-Bargaului, cauzand un prejudiciu in valoare de 700 de lei.

         Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar cercetarile continua fata de acesta, in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a se propune in cauza solutie legala prin Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita.

 

 

         Minor banuit ca ar fi sustras 8 biciclete de pe raza municipiului Bistrita

          La data de 26 august a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au identificat un minor, in varsta de 13 ani, din localitatea Bobilna, judetul Cluj, banuit ca in perioada februarie-august 2014, ar fi sustras din scari de bloc, de pe raza municipiului Bistrita, un numar de 8 biciclete, o parte din ele lasate neasigurate iar altele asigurate cu sistem antifurt.

        Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

 

           Minor accidentat usor pe raza municipiului Bistrita

            La data de 26 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca un minor a fost victima unui accident rutier.

            In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit ca un barbat, in varsta de 37 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, a surprins si accidentat un minor, in varsta de 3 ani, care a traversat strada fara sa se asigure, prin loc nepermis.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a minorului.

           In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

.

 

TRAFIC BLOCAT PE STRADA PESCARILOR.

 Biroul Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita va informeaza ca astazi, 27 august 2014 ,  intre orele 1000 - 1600, circulatia pe strada Pescarilor din mun. Bistrita va fi blocata total, in vederea remedierii de catre Aquabis a unei avarii la reteaua de apa.

 

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii2919 vizualizări27 august 2014




rss 2.0
rss 2.0