Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Trei persoane, aflate intr-un autobuz, au fost ranite intr-un accident rutier.

Depistat de politisti conducand un autoturism neinmatriculat pe raza localitatii Dumitra. La  data de 29 august a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Dumitra, in timp ce desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier, au depistat pe raza localitatii un tanar, in varsta de 23 de ani, din municipiul Sebes, judetul Alba, care conducea un autoturism, pe care erau aplicate placute de inmatriculare cu numere de circulatie provizorie expirate, autoturismul fiind neinmatriculat.

        Tanarul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

 

       Trei persoane, aflate intr-un autobuz, au fost ranite intr-un accident rutier.

         La data de 29 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Crainimat a avut loc un accident de circulatie.

        Din verificarile efectuate la fata locului s-a constatat ca un barbat, in varsta de 54 de ani, din municipiul Piatra-Neamt, judetul Neamt, in timp ce conducea un autovehicul pe DN 15A, in directia de mers Saratel-Cluj, la intersectia cu DN17 a efectuat un viraj la stanga, neacordand prioritate de trecere unui autobuz, care circula in mod regulamentar din sens opus, intrand in coliziune cu acesta.

         In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a trei femei, pasagere in autobuz, care au fost transportate la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale suplimentare.

          Conducatorul autovehiculului este cercetat de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

         La volan sub influenta bauturilor alcoolice

         La data de 30 august a.c., politistii din cadrul Politiei oras Beclean au depistat pe DC 28, pe raza localitatii Coasta, un tanar, in varsta de 27 de ani, din Nimigea de Jos, care conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

        La aceeasi data, politistii au depistat trei tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, din comuna Poiana-Ilvei, municipiul Bistrita si localitatea Bata, in timp ce conduceau autoturisme pe DJ 172D, DN 17, respectiv pe raza municipiului Bistrita, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

         Totodata, la data de 31 august a.c., in timp ce desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier, politistii au depistat in trafic, pe DN 17D, pe raza comunei Feldru, un barbat, in varsta de 33 de ani, din localitatea Livezile, in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.

         Fata de cei cinci conducatori auto sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

       Conducea un autoturism fara sa posede permis de conducere

        La data de 31 august a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, au depistat un tanar, in varsta de 32 de ani, din comuna Recea-Cristur, judetul Cluj, care conducea un autoturism pe DN 17C, pe raza localitatii Telciu, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

        Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

        Accident de circulatie produs in municipiul Bistrita

         La data de 31 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza municipiului Bistrita a avut loc un accident de circulatie.

        Din verificarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 20 de ani, din localitatea Feldru, in timp ce conducea un autoturism, nu a pastrat o distanta de siguranta in mers fata de autoturismul care circula in fata sa, condus de catre o femeie in varsta de 33 de ani, din municipiul Bistrita, intrand in coliziune cu acesta.

       In urma impactului a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatoarei auto.

       Tanarul este cercetat de catre politistii Biroului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

        Pe fondul consumului de alcool si al neadaptarii vitezei a patruns cu autoturismul pe trotuar

         La data de 31 august a.c., politistii din cadrul Biroului Rutier s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident rutier in municipiul Bistrita.

       In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 20 de ani, din Bistrita, a condus un autoturism, iar pe fondul consumului de alcool si al neadaptarii vitezei, intr-o intersectie, a parasit sensul giratoriu si a patruns pe trotuar.

      Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a unui tanar, in varsta de 19 ani, din municipiul Bistrita, pasager in autoturism.

      Fata de conducatorul autoturismului sunt efectuate cerecetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

       Nu a acordat prioritate de trecere si a colizionat o motocicleta care circula regulamentar

         La data de 30 august a.c., un bistritean, in varsta de 40 de ani, in timp ce era oprit cu autoturismul pe podetul din fata unui imobil situat in localitatea Ragla, s-a pus in miscare, fara sa acorde prioritate de trecere unei motociclete care circula regulamentar pe DJ 173, in directia de mers Orheiu Bistritei-Budacu de Sus, intrand in coliziune cu aceasta.

        Conducatorul motocicletei, un barbat, in varsta de 46 de ani, din localitatea Dumitrita, precum si fiica acestuia, o minora, in varsta de 16 ani, pasagera pe motocicleta, au suferit leziuni corporale usoare in urma impactului.

        In cauza a fost intocmit un dosar penal fata de conducatorul autoturismului sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

        Minor banuit ca ar fi sustras suma de 9.500 de lei

         La data de 31 august a.c., politistii au depistat pe raza localitatii Sarmas, judetul Harghita, un minor, in varsta de 15 ani, din comuna Silivasu de Campie, banuit ca ar fi sustras din locuinta unei femei, in varsta de 74 de ani, din aceeasi comuna, suma de 9.500 de lei, prejudiciul fiind recuperat in proportie de 19%.

       Fata de minor sunt efectuate cercetari de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

0 comentarii2744 vizualizări01 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0