Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
O minora a fost ranita intr-un accident de circulatie produs in orasul Singeorz-Bai.

La data de 2 septembrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic apeluri de urgenta 112 cu privire la faptul ca o minora a fost accidentata pe raza orasului Singeorz-Bai. Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 39 de ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat o minora, in varsta de 10 ani, din aceeasi localitate, care a traversat strada prin loc nepermis, in fuga si fara sa se asigure.

             In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a minorei.

             Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

             Conducea o autoutilitara neinmatriculata

               La data de 2 septembrie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

              In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 30 de ani, in timp ce conducea o autoutilitara pe raza orasului Nasaud, nu s-a asigurat in mod corespunzator la schimbarea directiei de mers, prin schimbarea benzii de circulatie spre dreapta, astfel ca a colizionat o alta autoutilitara, condusa regulamentar de catre un cetatean german, in varsta de 48 de ani.

            Din verificarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca autoutilitara condusa de catre barbatul, in varsta de 48 de ani, era neinmatriculata.

             In cauza a fost intocmit un dosar penal pe numele acestuia, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

 

           Cercetati pentru abateri la regimul rutier

             La data de 2 septembrie a.c., politistii au depistat un tanar, in varsta de 21 de ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

            Totodata, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat in trafic, pe DJ 154, in localitatea Sieu, un barbat, in varsta de 42 de ani, din aceeasi comuna, care conducea un autoturism a carui autorizatie de circulatie provizorie era expirata.

            La aceeasi data, politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au depistat un tanar, in varsta de 26 de ani, din comuna Zagra, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

            Cei trei conducatori auto sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", respectiv "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

            La volan sub influenta bauturilor alcoolice

             La data de 3 septembrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat cu aparatul radar, pe raza municipiului, un tanar, in varsta de 25 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism cu viteza de 108 km/h, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

         Fata de acesta cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

         ***

         Va reamintim faptul ca in perioada iulie-decembrie 2014 se desfasoara programul de prevenire a accidentelor rutiere in randul persoanelor care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice, urmarindu-se, cu precadere, identificarea in trafic a persoanelor care nu respecta sau incalca legislatia rutiera si luarea masurilor legale impotriva acestora.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii2807 vizualizări03 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0