Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Barbatul banuit in cazul omorului fiului, in varsta de 44 de ani a fost arestat preventiv.

Fata de barbatul, de 78 de ani, banuit ca la data de 5 septembrie a.c., si-ar fi omorat fiul prin aplicarea unor lovituri cu un obiect taietor, pe fondul unui conflict spontan si a consumului de bauturi alcoolice, s-a emis mandat de arestare preventiva,  pentru o perioada de 30 de zile, de catre Tribunalul Bistrita-Nasaud.

            Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul de Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.

 

 

          Barbat banuit ca i-ar fi sustras telefonul mobil vecinului sau, in varsta de 78 de ani

            La data de 5 septembrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic de apeluri de urgenta 112, cu privire la faptul ca un barbat, in varsta de 45 de ani, din Singeorz-Bai, i-a sustras unui vecin telefonul mobil.

         Din verificarile efectuate de politisti s-a stabilit ca pe raza localitatii Singeorz-Bai, un barbat, in varsta de 45 de ani a mers in vizita la un vecin, in varsta de 79 de ani, iar la plecare i-a sustras telefonul mobil de pe o masa din incinta imobilului.

         Politistii l-au identificat pe barbat, pe raza orasului Singeorz-Bai, la scurt timp dupa comiterea faptei, reusind sa recupereze telefonul mobil si sa il restituie persoanei vatamate.

          Fata de barbatul, in varsta de 45 de ani cecetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

             A condus un autoturism pe drumurile publice fara sa posede permis de conducere

                La data de 5 septembrie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Ciceu-Mihaiesti au depistat, un tanar, in varsta de 21 de ani, din localitate, care conducea pe DN 17 si DC 34, pe raza localitatii Ciceu-Mihaiesti, un autoturism  fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.   

               Conducatorul auto este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de  "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

                Cei trei barbati din judetul Ilfov, banuiti de comiterea celor doua infractiuni de pe raza orasului Nasaud, au fost arestati preventiv

                  Fata de cei trei barbati cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani, din orasul Pantelimon, judetul Ilfov, banuiti de comiterea celor doua fapte, savarsite pe raza orasului Nasaud la data de 5 septembrie 2014, s-a dispus masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile, de catre Judecatoria Nasaud.

                 Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si talharie respectiv complicitate la furt si complicitate la talharie.            

 

0 comentarii2751 vizualizări06 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0