Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Transporta articole de imbracaminte contrafacut. Accident de circulatie produs in localitatea Saratel.

Fata de barbatul cercetat pentru vatamare corporala a fost dispusa masura controlului judiciar. Fata de barbatul, in varsta de 62 de ani, din comuna Dumitra, retinut pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala, Judecatoria Nasaud a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar. Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul de Investigatii Criminale.

 

                Accident de circulatie produs in localitatea Saratel

                 La data de 8 septembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 172G, pe raza localitatii Saratel, a avut loc un accident de circulatie.

                Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 21 de ani, din orasul Ocna Mures, judetul Alba, in timp ce conducea un autoturism, in dreptul unui imobil a efectuat virajul spre stanga, ignorand marcajul simplu continuu ce desparte sensurile de mers, si a fost colizionat de catre un autovehicul, angajat neregulamentar in depasirea sa, condus de un barbat, in varsta de 44 de ani, din localitatea Arcalia.

               In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a tanarului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

               Fata de conducatorul autoturismului, vinovat de producerea accidentului rutier, sunt efectuate cercetari de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

               A condus un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si a produs un accident de circulatie

                 La data de 8 septembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 173, in localitatea Pintic, a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea unei persoane.

                In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 37 de ani, din localitatea Pintic, in timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, a pierdut controlul autoturismului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat intr-un sant.

                Din verificari s-a stabilit ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de  autovehicule.

               Un minor, in varsta de 15 ani, din aceeasi localitate, pasager in autoturism, a suferit leziuni corporale usoare in urma accidentului rutier.

                Conducatorul autoturismului este cercetat de catre politistii din cadrul Biroului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", " Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" respectiv" Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

              Conducea un moped neinregistrat si fara sa posede permis de conducere

                La data de 8 septembrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat un tanar, in varsta de 30 de ani, din comuna Lesu, in timp ce conducea un moped neinregistrat pe DJ 173, pe raza comunei Teaca, fara sa posede permis de conducere.

               Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

             Depistata de politisti in timp ce transporta articole de imbracaminte contrafacute

               La data de 8 septembrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat pe DJ 154, pe raza localitatii Sieu, o femeie, in varsta de 34 de ani, din comuna Batos, judetul Mures, care conducea un autoturism, in habitaclul caruia transporta articole de imbracaminte contrafacute.

              Prejudiciul cauzat titularului marcii este de aproximativ 12.000 de euro.

              In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare".         

 

0 comentarii2688 vizualizări09 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0