Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Detinea, fara drept, o arma neletala cu aer comprimat.

La volan fara sa posede permis de conducere. La data de 9 septembrie a.c., fiind in serviciul de supraveghere, indrumare si control al traficului rutier pe raza orasului Nasaud, politistii au depistat un tanar, in varsta de 27 de ani, din comuna Chiuza, in timp ce conducea un autoturism avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

               Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

             Detinea,  fara drept, o arma neletala cu aer comprimat

              La data de 9 septembrie a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au identificat un barbat, in varsta de 68 de ani, din municipiul Bistrita, care detinea o arma neletala cu aer comprimat, fara a fi autorizat in acest sens.

             Fata de acesta s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "Detinerea sau portul de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fara drept".

 

 

 

            Actiune desfasurata de politisti pentru prevenirea furturilor de sezon

              La data de 9 septembrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au desfasurat o actiune pe raza comunelor Sieu si Budacu de Jos in vederea prevenirii furturilor de animale si a celor de pe camp, in urma careia au aplicat 10 sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.130 de lei.

             Totodata, politistii au prins in flagrant doi barbati, in varsta de 33 de ani, respectiv 54 de ani, ambii din comuna Sieu, in timp ce sustrageau produse agricole de pe un teren situat pe raza localitatii Posmus.

            Cele 260 kg de cereale, in valoare de 130 de lei, au fost recuperate si restituite persoanei vatamate.

             ***

            Va reamintim faptul ca in perioada 1-30 septembrie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud desfasoara o campanie preventiva, de informare a cetatenilor cu privire la masurile de autoprotejare necesare pentru a nu deveni victimele hotilor de produse agricole de pe camp.

0 comentarii2660 vizualizări10 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0