Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Prinse de politisti in flagrant in timp ce sustrageau produse agricole.

Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politistii Serviciului de Investigatii Criminale. La data de 12 septembrie a.c., in urma unei actiuni desfasurate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, Compartimentul Urmariri, a fost depistat pe raza municipiului Bistrita, un tanar, in varsta de 27 de ani, din Bistrita, impotriva caruia Tribunalul Bistrita-Nasaud a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 2 ani de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de inselaciune.

             Tanarul, in varsta de 27 de ani a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 .

 

 

            Prinse de politisti in flagrant in timp ce sustrageau produse agricole dintr-o livada situata pe raza localitatii Posmus

              La data de 12 septembrie a.c., politistii Postului de Politie Sieu au prins in flagrant trei femei, in varsta de 21 de ani, 24 de ani, respectiv 42 de ani, din localitatea Pintic, in timp ce sustrageau produse agricole dintr-o livada situata pe raza localitatii Posmus.

            Cele 225 kg de produse agricole, in valoare de 600 de lei, au fost recuperate si restituite persoanei vatamate.

            Fata de cele trei femei sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

             ***

            Va reamintim faptul ca in perioada 1-30 septembrie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud desfasoara o campanie preventiva, de informare a cetatenilor cu privire la masurile de autoprotejare necesare pentru a nu deveni victimele hotilor de produse agricole de pe camp.

 

 

0 comentarii2646 vizualizări13 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0