Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Tanarul retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea unor infractiuni la regimul rutier a fost arestat preventiv.

Fata de tanarul, in varsta de 23 de ani, din comuna Ilva Mica, care a fost retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea unor infractiuni la regimul rutier, Judecatoria Nasaud a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru savarsirea infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

            Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

            Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 7 Politie Rurala Singeorz-Bai.

 

.

 

            Fata de bistriteanul cercetat pentru furt calificat a fost dispusa masura arestarii preventive

             Bistriteanul, in varsta de 21 de ani, banuit ca in cursul lunilor iunie si septembrie 2014 ar fi sustras din incinta unei societati comerciale din Bistrita, precum si din alte doua imobile situate in municipiu, unelte, aparatura electronica si alte bunuri, in valoare de 6.750 de lei, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

             Instanta si-a insusit propunerea si a dispus masura arestarii preventive a acestuia pentru o perioada de 30 de zile.

             Politistii Biroului de Investigatii Criminale efectueaza in continuare cercetari in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.


.

 

            Una dintre cele cinci persoane, banuite de savarsirea mai multor furturi comise pe raza municipiului Bistrita, a fost arestata preventiv

             Tanarul, in varsta de 22 de ani, din comuna Brincovenesti, judetul Mures, fata de care a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de furt calificat a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

           Judecatoria Bistrita si-a insusit propunerea si a dispus luarea masurii arestarii preventive pentru 30 de zile, acesta fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

             Va reamintim faptul ca acesta, in perioadele ianuarie-februarie, respectiv iunie-august 2014, impreuna cu un alt tanar, de 23 de ani, din Bistrita, si trei minori, cu varste cuprinse intre 13 ani si 15 ani, toti trei din localitatea Viisoara, ar fi sustras din autoturisme, precum si din imobile si societati comerciale situate in municipiul Bistrita, aparate electrice si electronice, unelte si alimente in valoare de 10.960 de lei.

0 comentarii2674 vizualizări24 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0