Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Biciclist accidentat. A traversat strada prin loc nepermis.

A traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure si a fost accidentat de un autoturism. La data de 25 septembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17D, pe raza localitatii Ilva Mica, un minor a fost ranit intr-un accident de circulatie.

          Din verificarile efectuate de catre politisti la fata locului s-a stabilit faptul ca o femeie, in varsta de 38 de ani, din Ilva Mica, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat un minor, in varsta de 10 ani, din aceeasi localitate, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

           In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a minorului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

          Fata de conducatoarea autoturismului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.


 

           Biciclist accidentat in localitatea Ilva Mica

            La data de 25 septembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier in localitatea Ilva Mica in care a fost implicat un biciclist.

            In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca o femeie, in varsta de 38 ani, din comuna Lunca Ilvei, in timp ce conducea un autoturism, s-a angajat in depasirea neregulamentara a unui autovehicul, incalcand marcajul longitudinal continuu, iar intr-o curba la dreapta a colizionat un barbat, in varsta de 59 de ani, din Feldru, care se deplasa din sens opus in calitate de biciclist.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala a barbatului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

            Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

0 comentarii2751 vizualizări26 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0