Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Accident feroviar produs in localitatea Nimigea de Jos.

La data de 29 septembrie a.c., politistii au fost sesizati despre producerea unui accident feroviar pe raza localitatii Nimigea de Jos. In urma cercetarilor efectuate  s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 43 ani, din orasul Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata, prevazuta cu semnale luminoase si acustice, si a fost colizionat de catre un tren Inter-Regio care circula pe relatia Timisoara-Iasi.

          Din accident a rezultat decesul unei femei, in varsta de 42 de ani, din Singeorz-Bai, pasagera pe locul din dreapta fata al autoturismului, precum si vatamarea corporala a conducatorului auto, acesta din urma fiind transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

         Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Ucidere din culpa", respectiv "Vatamare corporala din culpa".

 

 

          Accident de circulatie produs in localitatea Silivasu de Campie

          La data de 29 septembrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 cu privire la faptul ca in localitatea Silivasu de Campie a avut loc un accident de circulatie.

          Din verificarile efectuate de catre politisti la fata locului s-a stabilit faptul ca o femeie, in varsta de 37 de ani, din comuna Silivasu de Campie, in timp ce conducea un autoturism in directia Cluj Napoca-Reghin, din cauza neatentiei a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un sant, colizionand un cap de pod.

          In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei auto, precum si a altor patru femei, cu varste cuprinse intre 19 ani si 78 de ani, pasagere in autoturism, care au fost transporate la Spitalul Judetean Targu Mures pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

          Fata de femeia, in varsta de 37 de ani, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

           Nu a oprit la semnalul de oprire al politistilor si a ajuns cu autoturismul intr-un gard

            La data de 29 septembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17D, pe raza localitatii Salva, a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea unei persoane.

            Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 42 de ani, din localitatea Nimigea de Jos, in timp ce conducea un autoturism in localitatea Bichigiu, nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, executat de catre un echipaj de politie, continuandu-si deplasarea. Politistii au procedat la urmarirea autovehiculului, avand semnalele acustice si luminoase in functiune.

            Pe raza localitatii Salva, in apropierea unui pod care traverseaza paraul din localitate, autoturismul s-a rasturnat si s-a oprit intr-un gard.

           In urma accidentului, barbatul a suferit leziuni corporale care au necesitat transportarea acestuia la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

          Totodata, in habitaclul autoturismului politistii au identificat munitie, aparatura specifica vanatorii pe timp de noapte si un picior de animal, posibil vanat.

           Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", "Braconaj cinegetic", "Nerespectarea regimului armelor si al munitiilor" si "Transportul vanatului fara respectarea prevederilor legale".

 

 

          Pe fondul consumului de bauturi alcoolice a colizionat un arbore

          La data de 29 septembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident de circulatie in municipiul Bistrita.

           In urma cercetarilor efectuate  s-a stabilit faptul ca un bistritean, in varsta de 35 de ani, in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu un arbore situat pe spatiul verde care desparte cele doua sensuri de mers.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala a barbatului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

           Fata de acesta sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

           Nu a pastrat o distanta de siguranta si a colizionat o autoutilitara

           La data de 29 septembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza municipiului Bistrita s-a produs un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme.

           Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 29 de ani, din municipiul Iasi, in timp ce conducea un autoturism in directia Bistrita-Beclean, din cauza nepastrarii unei distante de siguranta in mers, a colizionat o autoutilitara, condusa de catre un tanar, de 22 de ani, din localitatea Crainimat, care a franat pentru a vira spre stanga, pe DC 161.

             In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului autoutilitarei.

              Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

               Biciclist accidentat in municipiul Bistrita

               La data de 29 septembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident de circulatie in municipiul Bistrita in care au fost implicate un autoturism si un biciclist.

               Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 56 de ani, din Bistrita, in timp ce era oprit cu autoturismul in fata unui imobil, nu s-a asigurat la deschiderea portierei stanga fata a autoturismului si a fost colizionat de catre un bistritean, de 71 de ani, care circula in calitate de biciclist in aceeasi directie de mers.

                In urma coliziunii biciclistul a cazut pe carosabil si a suferit leziuni corporale grave, astfel incat a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

                Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.               

 

 

      Trafic blocat in municipiul Bistrita

Politistii din cadrul Biroului Rutier va informeaza ca astazi, 30 septembrie a.c., intre orele 09:30-15:00, in municipiul Bistrita, circulatia rutiera pe strada Barbu Stefanescu Delavrancea va fi blocata pe portiunea dintre Strada Ion Luca Caragiale si Bulevardul Republicii, in vederea remedierii unei avarii la reteaua de apa potabila.

0 comentarii2758 vizualizări30 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0