Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Material lemnos confiscat de politistii bistriteni.

La data de 30 septembrie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Lesu, impreuna cu specialisti ai Ocolului Silvic "Plaiurile Heniului" Ilva Mica-Lesu, au desfasurat o actiune pe linia stabilirii provenientei materialului lemnos. Astfel, politistii au depistat un barbat, in varsta de 45 de ani, din localitatea Tureac, banuit ca ar fi taiat fara drept 13 arbori din localitatea Lunca Lesului. Cei 9,50 mc material lemnos, in valoare de 1484,6 de lei, au fost ridicati in vederea confiscarii.

            Fata de barbat cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Taiere ilegala de arbori".

 

 

           Conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere

            La data de 1 octombrie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita au depistat un barbat, in varsta de 48 de ani, din Ungaria, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita avand permisul de conducere suspendat.

           Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

            Actiune pe linie rutiera

           La data de 30 septembrie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Dumitra, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera pe DN 17C, in urma careia au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, in valoare de 2.520 de lei.

             Totodata,  au fost retinute patru certificate de inmatriculare iar doua permise de conducere au fost ridicate in vederea suspendarii.

 

 

             Tanar cercetat pentru furt calificat

             La data de 30 septembrie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii Postului de Politie Dumitra au identificat un tanar, in varsta de 18 ani, din Dumitra, banuit ca in perioada 3- 5 septembrie 2014 ar fi sustras 170 de litri de motorina din anexa unui imobil situat in aceeasi localitate, apartinand unui barbat, de 40 de ani.

             Prejudiciul cauzat, in valoare de 1.300 de lei, a fost recuperat in totalitate.

             Tanarul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

0 comentarii2646 vizualizări01 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0