Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
O persoana a decedat si o alta a fost ranita intr-un accident de circulatie produs intre localitatile Sirioara si Chirales.

La data de 18 octombrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 151, intre localitatile Sirioara si Chirales. In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 51 de ani, din localitatea Lechinta, in timp ce conducea un autoturism, intr-o curba la dreapta a patruns pe contrasens unde a colizionat frontal o autoutilitara, care circula regulamentar din sens opus, condusa de catre un barbat, de 47 de ani, din Oncesti, judetul Maramures.

           Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, de 51 de ani, precum si vatamarea corporala a unui barbat, in varsta de 50 de ani, din Lechinta, pasager in acelasi autoturism, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

            Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

           Pieton accidentat pe raza localitatii Nepos

             La data de 18 octombrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Nepos a avut loc un accident de circulatie, soldat cu ranirea unei persoane.

            Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 23 de ani, din comuna Feldru, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat un barbat, de 39 de ani, care in calitate de pieton se deplasa neregulamentar, pe partea carosabila, aflandu-se, totodata, sub influenta bauturilor alcoolice.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala a pietonului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

          Fata de conducatorul autovehiculului sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Material lemnos confiscat de politisti

            La data de 18 octombrie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Tiha Bargaului au fost sesizati cu privire la faptul ca trei persoane taie arbori din fondul forestier Zimbru, de pe raza localitatii Piatra Fantanele.

           Insotiti de specialisti silvici din cadrul Ocolului Silvic Tihuta-Colibita, politistii s-au deplasat la fata locului unde au prins in flagrant trei tineri, cu varste cuprinse intre 19 ani si 22 de ani, care au taiat fara drept patru arbori.

          Cei 10,01 mc material lemnos, in valoare de aproximativ 2.000 de lei, au fost ridicati in vederea confiscarii.

           Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Taiere ilegala de arbori" si "Furt de arbori".

 

 

         Cercetati pentru abateri la regimul rutier

           La data de 18 octombrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat un barbat, in varsta de 46 de ani, care conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita fiind sub influenta bauturilor alcoolice.  

         Totodata, politistii din cadrul Postului de Politie Mariselu au depistat un barbat, de 46 de ani, din comuna Galatii Bistritei, care conducea un autoturism pe DJ 154 in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

           La data de 19 octombrie a.c., politistii Postului de Politie Cetate si cei din cadrul Postului de Politie Dumitrita au depistat pe DJ 172G, pe raza localitatii Satu Nou, un tanar, in varsta de 25 de ani, din comuna Cetate, in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

          Fata de conducatorii auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

 

0 comentarii2786 vizualizări20 octombrie 2014




rss 2.0
rss 2.0