Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Accident de circulatie in Uriu. Braconaj cinegetic si uz de arma fara drept. Trafic restrictionat pe Strada Tarpiului.

La data de 30 octombrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localitatii Uriu a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea a trei persoane. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 82 de ani, din Spermezeu, in timp ce conducea un autoturism, la intersectia cu DN 17 nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul, condus regulamentar de catre o tanara, de 24 de ani, din localitatea Rodna, care circula in directia Dej-Beclean.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, precum si a altor doua femei, in varsta de 68 de ani, respectiv 75 de ani, ambele din localitatea Spermezeu, pasagere in acelasi autoturism, cele trei victime fiind transportate la Spitalul orasenesc Beclean, respectiv Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

          Fata de barbatul, de 82 de ani, cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean sub aspectul savarsirii infrcatiunii de vatamare corporala din culpa.

 

.

 

Barbat cercetat pentru braconaj cinegetic si uz de arma fara drept

           La data de 30 octombrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana a patruns pe un fond de vanatoare din localitatea Josenii Bargaului avand asupra sa o arma de vanatoare.

          In urma verificarilor si cercetarilor efectuate de catre politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 53 de ani, din Josenii Bargaului, ar fi patruns pe fondul de vanatoare "24 Cusma" avand asupra sa o arma letala de vanatoare, pe care o detine legal, si cartuse aferente armei.

          Totodata, barbatul este banuit ca ar fi executat un foc de arma intr-o tinta amplasata pe un teren proprietate personala, situat pe raza localitatii.

          In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Braconaj cinegetic" si "Uz de arma fara drept".

 

.

       Trafic restrictionat pe Strada Tarpiului

 Politistii din cadrul Biroului Rutier va informeaza ca in perioada 03-30 noiembrie a.c., in municipiul Bistrita, circulatia rutiera pe Strada Tarpiului va fi restrictionata in zona Penitenciarului Bistrita, pe sensul de coborare spre Drumul Cetatii, in vederea reabilitarii retelei de apa potabila.

.


Foto - arhiva Bistritanews.ro

 

 

 

0 comentarii2898 vizualizări31 octombrie 2014




rss 2.0
rss 2.0