Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Trei persoane au fost arestate pentru savarsirea infractiunii de talharie. Autocisterna rasturnata pe raza localitatii Teaca.

Politistii bistriteni investigheaza imprejurarile in care s-ar fi produs o talharie. La data de 22 noiembrie a.c., politia a fost sesizata de catre un tanar, in varsta de 23 de ani, din comuna Maieru, cu privire la faptul ca ar fi fost victima unei talharii pe raza comunei Dumitra, constand in faptul ca in timp ce conducea o autoutilitara pe DN 17C, executand servicii de curierat, ar fi fost blocat in trafic de catre un autoturism ai carui ocupanti l-ar fi deposedat prin acte de violenta de o suma de bani.

           Din primele cercetari efectuate rezulta faptul ca aspectele sesizate nu se confirma, urmand ca activitatile investigative sa fie continuate de catre Serviciul de Investigatii Criminale pentru stabilirea situatiei de fapt si luarea masurilor legale ce se impun.

 

 

 

           Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile pentru savarsirea infractiunii de talharie

             La data de 21 noiembrie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Teaca au prins in flagrant un minor, de 16 ani, si un tanar, in varsta de 21 de ani, ambii din localitatea Pinticu, banuiti ca ar fi patruns, fara drept, in locuinta unei femei, in varsta de 88 de ani, din localitatea Teaca, pe care ar fi deposedat-o, prin amenintare, de o suma de bani.

            In urma extinderii cercetarilor s-a stabilit faptul ca in cursul lunii noiembrie 2014 cei doi, impreuna cu un barbat, in varsta de 37 de ani, din comuna Lechinta, ar fi savarsit o fapta similara asupra unei femei, de 85 de ani, din Lechinta, careia i-ar fi sustras alimente si alte bunuri.

           Cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

           Judecatorul de Drepturi si Libertati din cadrul Judecatoriei Bistrita a dispus arestarea preventiva a acestora pentru o perioada de 30 de zile.

          Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

 

          Autocisterna rasturnata pe raza localitatii Teaca

            La data de 22 noiembrie a.c., un barbat, in varsta de 34 de ani, din municipiul Targu-Mures, judetul Mures, in timp ce conducea pe DN 15A, pe raza localitatii Teaca, o autocisterna incarcata cu combustibil, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum s-a rasturnat in afara partii carosabile.

          In urma accidentului nu au fost inregistrate victime ci doar pagube materiale.

           Intrucat o parte din cantitatea de combustibil s-a scurs pe carosabil, echipa de cercetare aflata la fata locului, sprijinita de lucratori ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita Nasaud, au actionat prompt, prin delimitarea zonei afectate si indepartarea persoanelor aflate pe acest segment de drum, in vederea preintampinarii producerii unei explozii.

          Totodata, traficul rutier a fost blocat aproximativ o ora, conducatorii autovehiculelor fiind redirectionati de catre politisti pe o ruta ocolitoare.

 

 

 

0 comentarii2828 vizualizări23 noiembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0