Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Minor cercetat pentru furt calificat.

 La data de 23 noiembrie a.c., in urma verificarilor efectuate, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au identificat un minor, in varsta de 14 ani, din comuna Rodna, banuit ca in noaptea de 22/23 noiembrie 2014 ar fi sustras un autoturism, care era parcat in garajul din curtea locuintei unui barbat, de 54 de ani, din aceeasi comuna. Ca urmare a extinderii cercetarilor, a rezultat faptul ca minorul ar fi sustras, in aceeasi zi, o cabalina, din anexa locuintei apartinand unui barbat, in varsta de 61 de ani, din comuna Sant.

             Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a acestuia.

 

 

           Tanar, banuit de tentativa de furt, depistat de politisti

             La data de 23 noiembrie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Caianu Mic au depistat un tanar, in varsta de 23 ani, din Caianu Mic, banuit ca ar fi patruns, fara drept, in anexa locuintei unui barbat, de 77 de ani, din aceeasi localitate, cu intentia de a sustrage bani si bunuri.

             Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de furt.

 

 

           La volan fara permis de conducere

             La data de 23 noiembrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, in varsta de 41 de ani, din orasul Sarmasu, judetul Mures, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

             In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

0 comentarii3003 vizualizări24 noiembrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0