Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Tanarul cercetat pentru talharie a fost arestat preventiv.

La data de 26 noiembrie a.c., tanarul, in varsta de 24 de ani, din comuna Cozma, judetul Mures, retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de talharie, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva. Propunerea a fost insusita iar fata de suspect a fost pusa in miscare actiunea penala. Ulterior, Judecatoria Bistrita a dispus luarea masurii arestarii preventive a acestuia pe o perioada de 30 de zile.

            Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.      

           ***

           Va reamintim faptul ca tanarul este suspectat ca in dimineata zilei de 24 noiembrie 2014, pe o strada din municipiul Bistrita, i-ar fi sustras o poseta unei femei, de 44 de ani, din Bistrita, prin recurgerea la acte de violenta, obiect pe care l-ar fi abandonat imediat dupa producerea faptei.

 

 

            Bistritean retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat

             La data de 26 noiembrie a.c., fiind sesizati despre furtul unor bunuri din cadrul unei societati comerciale, politistii Biroului de Investigatii Criminale au efectuat cercetari in urma carora au identificat un tanar, in varsta de 24 de ani, din Bistrita, banuit ca in perioada septembrie-noiembrie 2014, in calitate de angajat al unei societati comerciale din municipiu, ar fi sustras in repetate randuri, din magazia societatii respective, mai multi acumulatori auto, cauzand un prejudiciu de aproximativ 74.200 de lei.

             Fata de bistritean a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

             Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii2737 vizualizări27 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0