Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Bistriteanul retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat a fost pus in libertate.

La data de 27 noiembrie a.c., tanarul, in varsta de 24 de ani, din Bistrita, banuit ca in perioada septembrie-noiembrie 2014, in calitate de angajat al unei societati comerciale din municipiu, ar fi sustras in repetate randuri, din magazia societatii respective, mai multi acumulatori auto, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

            Prin ordonanta procurorului de caz s-a dispus revocarea masurii preventive a retinerii si punerea de indata in libertate a tanarului, ca urmare a impacarii dintre acesta si persoana vatamata, respectiv societatea comerciala, situatie care impiedica punerea in miscare a actiunii penale.

           Prejudiciul cauzat, in valoare de aproximativ 74.200 de lei, a fost recuperat in totalitate.

          Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale in vederea stabilirii intregii activitati infractionale. 

 

 

         A condus un ATV neinmatriculat si a provocat un accident de circulatie

           La data de 27 noiembrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 despre producerea unui accident de circulatie pe DJ 172G, in localitatea Cusma, in care au fost implicate un ATV si un autovehicul.

           In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 25 de ani, din Cusma, in timp ce conducea un ATV neinmatriculat, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism care stationa regulamentar.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala a tanarului, fata de care sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

 

              Tanara accidentata in municipiul Bistrita

             La data de 27 noiembrie a.c., un barbat, in varsta de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj, in timp ce manevra cu spatele un autoturism pe trotuarul din fata unei societati comerciale, nu s-a asigurat corespunzator astfel ca a surprins si accidentat o tanara, de 20 de ani, din comuna Sinpetru de Campie, judetul Mures, care a coborat dintr-un taxi, oprit in statia de autobuz.

            In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a tinerei, care a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

            Fata de clujean cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Aotospeciala a MAI, implicata intr-o coliziune pe raza localitatii Viisoara

           La data de 27 noiembrie a.c., un barbat, in varsta de 65 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii Viisoara, nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea virajului spre stanga si a intrat in coliziune cu o autospeciala a MAI, care era angajata in depasirea sa, avand in functiune semnalele acustice si luminoase intrucat se afla in misiune.

           In urma coliziunii nu au rezultat victime ci doar pagube materiale la ambele autovehicule.

0 comentarii2800 vizualizări28 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0