Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Au sustras bunuri din case de vacanta. Minor cercetat pentru furt calificat.

Accident de circulatie produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. La data de 5 ianuarie a.c., o tanara, in varsta de 27 de ani, din orasul Nasaud, in timp ce conducea o autoutilitara pe DN 17C, in directia Bistrita-Nasaud, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu mazga, intr-o curba la dreapta a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in Paraul Prislopului.

            In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a unui copil, de 1 an si 10 luni, aflat in autovehicul, precum si a conducatoarei auto, care a fost transportata la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale, ulterior fiind transferata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea efectuarii de investigatii suplimentare.

           Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

           Minor cercetat pentru furt calificat

             La data de 5 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca din magazia situata in apropierea locuintei unui barbat, din localitatea Lechinta, a fost sustras un motofierastrau, in valoare de 800 de lei.     

            In urma cercetarilor efectuate de catre politisti a fost identificat un minor, de 16 ani, din Lechinta, banuit de comiterea faptei.

           Fata de acesta politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.          

 

 

             Cinci tineri sunt banuiti ca ar fi sustras diverse bunuri din mai multe case de vacanta.

               La data de 5 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati despre producerea mai multor furturi, pe raza localitatii Anies, mai multe bunuri, in valoare de 6.000 de lei, fiind sustrase din case de vacanta.

             Procedand la efectuarea de investigatii la fata locului, echipa de cercetare a identificat doi tineri, in varsta de 21 de ani si 24 de ani, ambii din comuna Ilva Mica, banuiti ca in noaptea de 04/05 ianuarie 2014 ar fi sustras articole pentru drumetie si bauturi alcoolice din incinta mai multor case de vacanta situate pe raza localitatii Anies.

             In urma extinderii cercetarilor a rezultat faptul ca in aceeasi seara au mai fost sustrase diverse bunuri si din alte case de vacanta, stabilindu-se ca cei doi, impreuna cu alti trei tineri, cu varste cuprinse intre 19 ani si 26 de ani, din comunele Ilva Mica si Magura Ilvei, ar fi participat la comiterea furturilor.

             In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acestora.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2737 vizualizări06 ianuarie 2015




rss 2.0
rss 2.0