Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Trei persoane banuite de comiterea celor doua fapte de inselaciune.

Politistii bistriteni au identificat trei persoane,  banuite de comiterea celor doua fapte de inselaciune, prin metoda" accidentul". La data de 16 ianuarie a.c.,in urma cercetarilor efectuate de catre  politistii Biroului de Investigatii Criminale, au fost identificate trei persoane, respectiv doi barbati, cu varste de 32 si 43 de ani si o femeie de 34 de ani,din localitatea Slobozia Conachi, judetul Galati si municipiul Dorhoi, judetul Botosani, banuite ca ar fi autorii faptelor de inselaciune, prin metoda" accidentul", comise in 13 si 14 ianuarie 2015.

          Fata de doua persoane, respectiv femeia si barbatul, in varsta de 43 de ani, a fost dispusa luarea masurii retinerii preventive pentru 24 de ore, acestea fiind incarcerate in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

           Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor trei persoane.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2695 vizualizări17 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0