Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
O femeie este cercetata pentru furt calificat. Minor cercetat pentru savarsirea mai multor abateri la regimul rutier.

Material lemnos confiscat de politisti in urma unei actiuni desfasurate pe raza comunei Lesu. In perioada 14-15 ianuarie a.c., politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu specialisti silvici ai I.T.R.S.V. Cluj au desfasurat o actiune la trei societati comerciale, situate pe raza comunei Lesu, in urma careia au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 15.000 de lei si au fost ridicati in vederea confiscarii 33 m.c. material lemnos, in valoare de 2.578 de lei.

 

 

        Minor cercetat pentru savarsirea mai multor abateri la regimul rutier

              La data de 16 ianuarie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea de catre un minor, in varsta de 16 ani, din localitatea Figa, a  infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia", "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

             Acesta este banuit ca in cursul zilei de 24 decembrie 2014, in timp ce conducea un moped neinregistrat, pe DJ 172, pe raza localitatii Figa, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, ar fi surprins si accidentat un minor, de 3 ani, din aceeasi localitate, dupa care si-ar fi continuat deplasarea fara a incunostiinta politia.

            Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a minorului.

 

 

           Nu a pastrat o distanta de siguranta corespunzatoare si a provocat un accident de circulatie

              La data de 16 ianuarie a.c., un bistritean, in varsta de 61 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, nu a pastrat o distanta de siguranta corespunzatoare fata de autovehiculul din fata sa, condus de catre un barbat, de 30 de ani, acesta din urma fiind proiectat in semiremorca tractata de o autoutilitara.

         Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, in varsta de 30 de ani.

         In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

        O femeie, din Tureac, este cercetata pentru furt calificat

              La data de 16 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati de catre un barbat, in varsta de 77 de ani, din localitatea Bistrita Bargaului, despre faptul ca o persoana necunoscuta a patruns in locuinta sa, de unde a sustras 600 de lei.

            In urma verificarilor efectuate de catre politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului a fost identificata o femeie, in varsta de 49 de ani, din localitatea Tureac, banuita de comiterea furtului, suma de bani fiind recuperata si predata persoanei vatamate.

            Fata de aceasta sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

0 comentarii2751 vizualizări19 ianuarie 2015




rss 2.0
rss 2.0