Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Accident de circulatie produs in municipiul Bistrita.

La data de 21 ianuarie a.c., un barbat, in varsta de 37 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, nu a pastrat o distanta de siguranta in mers, astfel ca a intrat in coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar in fata sa. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei femei, de 34 de ani, pasagera in autoturismul condus de bistritean.

          In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

        Actiune pe linie rutiera desfasurata intre localitatile Rebrisoara si Nepos

          La data de 21 ianuarie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera, pe DN 17D, intre localitatile Rebrisoara si Nepos, in urma careia au fost aplicate 17 sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.217 lei, iar 5 certificate de inmatriculare si 2 permise de conducere au fost retinute.

 

 

        Nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a provocat un accident rutier

          La data de 22 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 17, in localitatea Piatra Fantanele, soldat cu ranirea unei persoane.

        In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 19 ani, din localitatea Manastirea Humorului, judetul Suceava, in timp ce conducea un autoturism, in directia Vatra Dornei-Bistrita, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu parapetii de protectie ai drumului.

         Un barbat, in varsta de 32 de ani, pasager in autoturism, a suferit leziuni corporale si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

         Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului Rutier pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

          Actiune pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos, desfasurata pe raza comunei Dumitrita

           La data de 21 ianuarie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Dealu Negru, au desfasurat o actiune pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos, pe raza comunei Dumitrita.

          Astfel, au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale, in valoare de 6.000 de lei, si au fost ridicati in vederea confiscarii 9,75 mc material lemnos, in valoare de 975 de lei.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2716 vizualizări22 ianuarie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0