Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
TIGARETE DE CONTRABANDA, DESCOPERITE DE POLITISTI. Femeie, de 65 de ani, cercetata pentru furt.

Politistii din Bistrita-Nasaud au depistat, in trafic, doi barbati care transportau aproximativ 210.000 de tigarete, fara documente legale, provenite din  Republica Ucraina. Cei in cauza au fost retinuti pentru comiterea infractiunii de contrabanda. La data de 22 ianuarie a.c., politistii de la Politia Orasului Beclean, cu sprijinul celor de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud, au oprit in trafic, pe raza localitatii Becleanut, un autoturism in care se aflau doi barbati, in varsta de 59, respectiv de 60 de ani, ambii din comuna Bistra, judetul Maramures, banuiti de contrabanda cu tigarete.

 In urma controlului, politistii au descoperit in portbagajul si in habitaclul autoturismului 210.000 de tigarete, de mai multe marci, provenite din Republica Ucraina, fara documente legale.

 Tigaretele, cu o valoarea de piata estimata la aproximativ 100.000 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

 Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, urmand a fi prezentati magistratilor, in cursul zilei de astazi, cu propunere de arestare preventiva.

 Cercetarile sunt continuate, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

.

 

       Accident de circulatie produs in localitatea Liviu Rebreanu

        La data de 22 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 17C, in localitatea Liviu Rebreanu, soldat cu ranirea unei persoane.

        In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca o tanara, in varsta de 25 ani, din municipiul Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, in directia Nasaud-Bistrita, intr-o curba la stanga a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila iar autovehiculul pe care il conducea s-a rasturnat.

         Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatoarei auto, care a fost transportata la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

         Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Femeie, de 65 de ani, cercetata pentru furt

           La data de 22 ianuarie a.c., in urma verificarilor efectuate, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au identificat o femeie, in varsta de 65 de ani, din Prundu Bargaului, banuita ca ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unui magazin situat pe raza aceleiasi localitati.

          Fata de aceasta sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

         Conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice

            La data de 23 ianuarie a.c., politistii au depistat un tanar, in varsta de 23 de ani, din cartierul Viisoara, in timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Bistrita, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

          Acesta a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru prelevarea de mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

           Politistii Biroului Rutier efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

           Actiune privind verificarea modului de executare a serviciului de paza de catre personalul de securitate, desfasurata pe raza municipiului Bistrita

             In noaptea de 22/23 ianuarie a.c., politistii Compartimentului Sisteme de Securitate Private din cadrul Politiei municipiului Bistrita au desfasurat o actiune care a urmarit verificarea modului de executare a serviciului de paza de catre personalul de securitate, la obiectivele de pe raza municipiului Bistrita, in urma careia au fost verificate 13 societati comerciale si 9 ATM-uri, fiind efectuate 2 simulari la interventie si 19 instruiri ale personalului de paza si control.

            Toodata, au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale, in valoare de 200 de lei.

 

 

          Actiune pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos, desfasurata pe raza comunelor Dumitrita si Cetate

           La data de 22 ianuarie a.c., politistii din cadrul Posturilor de Politie Cetate, Dumitrita si cei ai Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Dealu Negru au desfasurat o actiune pe raza comunelor Dumitrita si Cetate, pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos.

          Astfel, au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3.000 de lei si au fost ridicati in vederea confiscarii 1,55 m.c. material lemnos, in valoare de 124,16 lei.     

0 comentarii2674 vizualizări23 ianuarie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0