Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Doi barbati, cu varste de 26 si 66 de ani, cercetati de politisti pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

La data de 23 ianuarie a.c., in urma verificarilor efectuate, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au identificat un barbat, in varsta de 66 de ani, din Tiha Bargaului, banuit ca la data de 14 octombrie 2014, ar fi sustras mai multe bunuri din locuinta unei femei, in varsta de 65 de ani, de pe raza aceleiasi localitati. Bunurile sustrase, in valoare de 1.000 de lei, au fost recuperate in totalitatea si restituite persoanei vatamate.

          Totodata, la data de 25 ianuarie a.c., politistii Postului de Politie Nimigea, au identificat un tanar, in varsta de 26 de ani, din aceeasi localitate, banuit ca la data de 19 ianuarie a.c., ar fi sustras mai multe aparate electrice si electronice, din locuinta unui barbat din localitatea Floresti.

         Fata de cei doi barbati sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a se stabili intreaga activitate infractionala a acestora.

 

 

             Politistii bistriteni au prins in flagrant o tanara in timp ce sustragea un telefon mobil

              La data de 23 ianuarie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au prins in flagrant o tanara, in varsta de 18 ani, din municipiul Bistrita, care a sustras telefonul mobil al unui tanar din Beclean, in timp ce se afla intr-o societate comerciala de pe raza municipiului.

             Prejudiciul cauzat, in valoare de 2.500 de lei, a fost recuperat si restituit persoanei vatamate.

             Tanara este cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

             Cercetati de politisti pentru abateri la regimul rutier

               La data de 23 ianuarie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat un barbat, in varsta de 44 de ani, din Bistrita, care conducea un autoturism pe raza municipiului, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

              Totodata, la data de 24 ianuarie a.c., politistii bistriteni, in timp ce desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier, au depistat in trafic, pe raza municipiului Bistrita, un barbat, in varsta de 54 de ani si un tanar de 28 de ani, ambii din Bistrita, care conduceau autoturisme, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

               Acestia au fost condusi la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru prelevarea de mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

              Fata de conducatorii auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2632 vizualizări26 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0