Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Minor cercetat pentru taiere fara drept si furt de arbori.

Depistat de politisti conducand o autoutilitara neinmatriculat. La data de 26 ianuarie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat, in trafic, un barbat, in varsta de 46 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea o autoutilitara pe raza municipiului, pe care erau aplicate placute de inmatriculare cu numere de circulatie provizorie expirate.              

             Fata de conducatorul autoturismului sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

 

            Minor cercetat pentru taiere fara drept si furt de arbori

    La data de 26 ianuarie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Lunca Ilvei, impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Valea Ilvei, au desfasurat o actiune pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos, in urma careia au identificat un minor, in varsta de 16 ani, din comuna Lunca Ilvei, banuit ca ar fi taiat, fara drept, trei arbori, din padurea proprietate a comunei Lunca Ilvei, si ar fi sustras materialul lemnos rezultat in urma taierii.

   Acesta ar fi transportat 3,71 mc material lemnos, in valoare de 426,65 de lei, pe un drum forestier, moment in care a fost depistat de politisti.

     Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de taiere fara drept si furt de arbori.

 

 

 

 

           Pieton accidentat in municipiul Bistrita

            La data de 26 ianuarie a.c., un tanar, in varsta de 24 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, a surprins si accidentat o femeie, de 40 de ani, aflata sub influenta bauturilor alcoolice, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis, in fuga si fara sa se asigure.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a femeii, careia i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

           In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

0 comentarii2856 vizualizări27 ianuarie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0