Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Doi tineri sunt cercetati pentru furt. Cercetat pentru abuz de incredere.

 Politistii cerceteaza imprejurarile in care s-a produs o talharie. La data de 1 februarie a.c., Politia orasului Nasaud a fost sesizata despre faptul ca persoane necunoscute au patruns in incinta unui magazin situat pe raza orasului de unde au sustras o suma de bani. La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadul Politiei orasului Nasaud si politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale, stabilind in urma cercetarilor efectuate faptul ca doua persoane, care aveau fetele acoperite, ar fi patruns in incinta magazinului respectiv, iar prin amenintarea agentului de vanzari cu un spray, posibil paralizant, ar fi sustras din casa de marcat aproximativ 1.000 de lei si mai multe cartele telefonice, dupa care ar fi parasit in fuga incinta magazinului.

              In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata, in vederea identificarii si depistarii autorilor.

 

 

             Doi tineri sunt cercetati de politisti pentru furt

               La data de 30 ianuarie a.c., in urma investigatiilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat doi tineri, in varsta de 18 ani, respectiv 19 ani, din localitatile Lechinta si Crainimat, banuiti ca in cursul zilei de 24 ianuarie 2015, aflandu-se intr-un magazin din municipiul Bistrita, din spatiul destinat pentru bagaje, situat in imediata apropiere a usii de acces, ar fi sustras un motoferastrau, care era lasat nesupravegheat de catre proprietar.                

               Ulterior, tanarul de 19 ani ar fi vandut obiectul sustras unui barbat din comuna Mariselu, acesta din urma vanzandu-l mai departe unor persoane necunoscute.

               Fata de cei doi tineri cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a acestora.

 

 

              Tanar, din Beclean, cercetat pentru abuz de incredere

               La data de 30 ianuarie a.c., in urma verificarilor efectuate, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale au identificat un tanar, in varsta de 26 de ani, din orasul Beclean, banuit ca in perioada mai-septembrie 2014, sub pretextul ca trebuie sa efectueze un apel telefonic urgent, ar fi imprumutat trei telefoane mobile, dupa care, profitand de neatentia persoanelor vatamate, ar fi plecat de la fata locului.

               Ulterior, acesta ar fi aruncat cartelele telefonice si ar fi valorificat telefoanele mobile unor persoane necunoscute, cauzand un prejudiciu, in valoare de 1.620 de lei.

               Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz de incredere.

 

 

                Actiune, pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos, desfasurata pe raza localitatii Breaza

                 La data de 31 ianuarie a.c., politistii Postului de Politie Comunal Negrilesti, insotiti de reprezentanti ai Ocolului Silvic Beclean au desfasurat o actiune pe raza localitatii Breaza, pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos, ocazie cu care a fost identificat un barbat, in varsta de 34 de ani, din Breaza, in timp ce transporta, cu un atelaj hipo, 1,39 mc material lemnos, fara documente legale de provenienta.

                Cantitatea de material lemnos, in valoare de aproximativ 247 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

 

 

               Doi tineri, din judetul Cluj, sunt banuiti ca ar fi distrus mai multe autoturisme parcate in orasul Beclean

                  La data de 2 februarie a.c., politistii au fost sesizati de catre un tanar, in varsta de 22 de ani, taximetrist in Beclean, cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta a intentionat sa sustraga bunuri din interiorul autoturismului care era parcat in fata locuintei sale.

               Din cercetari s-a stabilit faptul ca yala unei portiere era dislocata iar actele din bord ravasite, nefiind constatate insa bunuri sustrase.

                La aceeasi data, un alt taximetrist din Beclean a sesizat politia despre faptul ca in noaptea de 01/02 februarie 2015 autoturismul firmei de taxi a fost spart.

                In urma verificarilor si cercetarilor efectuate, politistii au identificat doi tineri, in varsta de 20 de ani si 22 de ani, ambii din localitatea Maia, judetul Cluj, banuiti ca in noaptea de 01/02 februarie 2015 ar fi sustras un aparat GPS dintr-un alt autoturism apartinand unui barbat din orasul Beclean.

              Totodata, s-a constatat faptul ca sistemele de inchidere ale mai multor autoturisme, aflate in parcarile auto de pe raza orasului Beclean, au fost fortate pe timpul noptii de catre persoane necunoscute, astfel ca s-a procedat la anuntarea proprietarilor auto in vederea depunerii de catre acestia de plangeri prealabile, pentru constatarea faptelor de distrugere sau furt, dupa caz.

                In cauza a fost intocmit un dosar penal in care se efectueaza cercetari fata de cei doi tineri, asupra carora exista suspiciunea rezonabila ca ar fi savarsit infractiunile de furt calificat si distugere in forma continuata.

 

 

              S-a autoaccidentat in timp ce conducea un moped fara a poseda permis de conducere

               La data de 2 februarie a.c., un barbat, in varsta de 38 de ani, din comuna Spermezeu, in timp ce conducea un moped, pe DC 39, fara a poseda permis de conducere, a derapat si a cazut pe partea carosabila, suferind leziuni corporale grave, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul orasenesc Beclean pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

               Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

 

0 comentarii2779 vizualizări02 februarie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0