Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Politistul Manciu Mihai Mircea urmarit de DNA Cluj.

Incepand cu data de 31 ianuarie a.c., domnului comisar sef de politie Molnar Gicu, contabil sef al IPJ BN, ca urmare a cererii formulate, prin ordinul viceprim-ministrului pentru securitate nationala, ministrul afacerior interne, i-au incetat raporturile de serviciu, cu drept la pensie, iar cu data de 1 februarie a.c. a fost imputernicita sa desfasoare activitati specifice functiei de contabil sef doamna comisar de politie Botnar Valentina, din cadrul Compartimentului Financiar al unitatii.

          Incepand cu data de 29 ianuarie a.c., agentul sef principal de politie Manciu Mihai Mircea, din cadrul Compartimentului Rutier - Politia oras Nasaud, urmare a ordonantei emisa de catre Directia Nationala Anticoruptie, Serviciul Teritorial Cluj, s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de acesta. Prin act administrativ emis de seful IPJ BN, agentul de politie a fost pus la dispozitia unitatii, urmand sa desfasoare activitati intr-o alta localitate, fara a mai exercita atributiuni pe linie de politie rutiera.

0 comentarii2723 vizualizări03 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0