Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Minor agresat fizic pe o strada din municipiul Bistrita.

O persoana a decedat si o alta a fost ranita intr-un accident rutier produs pe raza localitatii Arsita. La data de 4 martie a.c., un tanar, in varsta de 21 de ani, din comuna Poiana Ilvei, in timp ce conducea un autocamion, care apartinea unei societati comerciale, ce deservea Cariera de piatra Arsita, s-a rasturnat de pe DC 4A si a cazut in albia Raului Ilva, de la o distanta de aproximativ 100 de metri fata de nivelul drumului.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto si decesul unui tanar, de 22 de ani, din Poiana Ilvei, pasager in autocamion.

           Cercetarile sunt continute sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, urmand a fi stabilite cu exactitate imprejurarile in care s-a produs evenimentul.           

 

 

            Minor agresat fizic pe o strada din municipiul Bistrita

              La data de 3 martie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe o strada din municipiul Bistrita a avut loc o altercatie intre doua persoane.

             In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un minor, de 14 ani, din Bistrita, ar fi fost lovit cu pumnii si picioarele peste corp de catre un bistritean, in varsta de 22 de ani.

             In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

 

 

 

              Depistat de politisti in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat

               La data de 3 martie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au depistat in trafic un tanar, in varsta de 26 de ani, din localitatea Ciceu Poieni, in timp ce conducea un autoturism, care tracta o remorca, pe DN 17, pe raza localitatii Uriu, a carui autorizatie de circulatie provizorie era expirata.

               Fata de conducatorul autovehiculului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

0 comentarii2751 vizualizări04 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0