Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 26 Septembrie 2022 - 14587
Tentativa de omor si tulburarea ordinii si linistii publice.

Tanar nasaudean, agresat intr-ul local in urma unei altercatii. La data de 04 martie a.c., politistii au fost sesizati despre faptul ca intr-un local situat pe raza orasului Nasaud s-a produs o altercatie intre doua persoane, una dintre acestea fiind ranita.La fata locului s-a deplasat echipa operativa complexa a Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud care, in urma investigatiilor efectuate, a stabilit ca, pe fondul unei stari conflictuale mai vechi, intre un barbat, in varsta de 42 de ani, si un tanar, de 19 ani, ambii din Nasaud, a avut loc o altercatie in urma careia acesta din urma a fost ranit, prezentand o plaga in zona coapsei piciorului stang.

            Victima a fost transportata la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

            Fata de agresor procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita Nasaud a dispus masura retinerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunilor de tentativa de omor si tulburarea ordinii si linistii publice, urmand a fi propusa arestarea preventiva a acestuia.

            Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei ai Politiei orasului Nasaud, sub coordonarea procurorului criminalist, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a suspectului.

0 comentarii2492 vizualizări05 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0