Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Trei persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie produs in localitatea Livezile.

La data de 5 martie a.c., un tanar, in varsta de 20 de ani, din Livezile, in timp ce conducea un autoturism pe DC 6A, pe raza localitatii, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autovehicul, condus regulamentar din sens opus de catre un barbat, de 58 de ani, din aceeasi localitate.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorilor auto, precum si a unei femei, in varsta de 47 de ani, din Livezile, pasagera in autoturismul care circula regulamentar, care au fost tranportati la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

            In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

             Material lemnos confiscat de politistii bistriteni

              La data de 5 martie a.c., politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialisti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj au desfasurat o actiune, pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic, pe raza comunei Rodna, in urma careia au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, in valoare de 5.000 de lei, si au fost confiscati 22,33 mc material lemnos, in valoare totala de 1.570 de lei.

0 comentarii2737 vizualizări06 martie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0