Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Depistati de politisti conducand autovehicule neinmatriculate.

Barbat condamnat la inchisoare, depistat de politistii bistriteni. La data de 9 martie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat pe raza municipiului Bistrita un barbat, in varsta de 41 de ani, din comuna Dumitrita, impotriva caruia Judecatoria Bistrita a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 6 luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt de arbori. Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

           Accident de circulatie produs pe fondul neadaptarii vitezei si a nepastrarii unei distante de siguranta in mers

             La data de 9 martie a.c., un barbat, in varsta de 32 de ani, din comuna Urmenis, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe fondul neadaptarii vitezei si a nepastrarii unei distante de siguranta in mers, a virat stanga, pentru a evita coliziunea cu autoturismul aflat in fata sa, a patruns pe contrasens, a intrat intr-un sant si a colizionat un cap de pod.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

            Fata de acesta cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Depistati de politisti conducand autovehicule neinmatriculate

            La data de 9 martie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat, in trafic, trei barbati, in varsta de 37 de ani, 29 de ani si 47 de ani, toti trei din Bistrita, in timp ce conduceau autoturisme pe raza municipiului, pe care erau aplicate placute cu numere de inmatriculare expirate.

           Totodata, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat un tanar, in varsta de 22 de ani, din comuna Salva, care conducea un autoturism neinmatriculat pe DJ 172, pe raza localitatii Zagra, avand permisul de conducere retinut.

           Fata de conducatorii auto sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", respectiv "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" .

 

 

0 comentarii2450 vizualizări10 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0