Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Trei persoane sunt cercetate pentru furt calificat dupa ce ar fi sustras trei biciclete.

Minor accidentat pe o trecere pentru pietoni. La data de 12 martie a.c., un barbat, in varsta de 43 de ani, din municipiul Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Bistrita, la o trecere pentru pietoni, marcata si semnalizata corespunzator, nu a acordat prioritate de trecere si a accidentat un minor, de 10 ani, din Bistrita, care s-a angajat, regulamentar, in traversarea strazii.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a minorului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

             Fata de conducatorul autovehiculului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa

 


           Trei persoane sunt cercetate pentru furt calificat dupa ce ar fi sustras trei biciclete

  La data de 12 martie a.c, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un minor, de 16 ani, precum si doi tineri, in varsta de 19 ani si 22 de ani, banuiti ca in noaptea de 12/13 martie a.c. ar fi sustras trei biciclete din incinta unor imobile situate pe raza municipiului Bistrita, cauzand un prejudiciu, in valoare totala de 1.500 de lei.

 Cercetarile sunt continuate fata de cei trei suspecti sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

         Actiune pe linie rutiera desfasurata pe raza comunei Dumitra

          La data de 12 martie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Dumitra, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera, in urma careia au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale, in valoare de 2.145 de lei, iar 4 certificate de inmatriculare au fost retinute.

 

 

0 comentarii2800 vizualizări13 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0