Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Accident de circulatie produs pe raza localitatii Dealu Stefanitei.

Prins in flagrant de politisti in timp ce comercializa combustibil furat. La data de 18 martie a.c., pe DN 15A, intr-o parcare situata pe Dealul Tecii, politistii din cadrul Postului de Politie Teaca au prins in flagrant un barbat, in varsta de 55 de ani, angajat al unei societati comerciale din judetul Brasov, in timp ce comercializa 35 de litri de motorina, combustibil sustras din rezervorul autotractorului pe care acesta il conducea in cadrul societatii respective.

           Fata de suspect cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 


          Un barbat, din Budacu de Jos, este banuit de politisti ca ar fi sustras unei persoane 200 de lei

            La data de 18 martie a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un barbat, in varsta de 54 de ani, din comuna Budacu de Jos, banuit ca in cursul zilei de 5 martie a.c., s-ar fi deplasat la ghiseul unei societati comerciale din Bistrita, pentru a achita o factura, moment in care si-ar fi insusit 200 de lei, dintr-un portmoneu lasat nesupravegheat pe tejgheaua casieriei unitatii.

           Fata de barbat sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

           Doi bistriteni au fost retinuti pentru 24 de ore pentru furt calificat

            La data de 18 martie a.c., a fost identificat un tanar, in varsta de 23 de ani, din Bistrita, banuit ca in cursul acestei luni ar fi sustras mai multe unelte de pescuit, alimente si alte obiecte, din beciurile a doua imobile, situate pe raza municipiului.

           Prejudiciul cauzat, in valoare totala de 1.300 de lei, a fost recuperat in proportie de 40%, iar fata de suspect a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.  

            La aceeasi data, politistii bistriteni au identificat un tanar, in varsta de 29 de ani, din Bistrita, banuit ca in perioada 31 ianuarie- 12 martie a.c., ar fi sustras mai multe sume de bani, aparate si accesorii electronice, un motofierastrau si alimente, dintr-o societate comerciala si cinci locuinte, situate pe raza municipiului, cauzand un prejudiciu total, in valoare de 55.000 de lei.

           Fata de acesta  a fost dispusa luarea masurii retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, si urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva. 

            Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor doi suspecti.


 

          Accident de circulatie produs pe raza localitatii Dealu Stefanitei

            La data de 19 martie a.c., un tanar, in varsta de 23 de ani, din judetul Maramures, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17C, pe raza localitatii Dealu Stefanitei, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, iar intr-o curba la dreapta a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a rasturnat intr-un sant.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

           In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2870 vizualizări19 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0