Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Tanar cercetat pentru furtul a doua biciclete. Trei persoane retinute pentru 24 de ore.

Tanara accidentata in orasul Beclean dupa ce a traversat, neregulamentar, DN 1. La data de 20 martie a.c., un tanar, in varsta de 25 de ani, din Beclean, in timp ce conducea un taxi pe DN 17, pe raza orasului, a surprins si accidentat o tanara, de 24 de ani, din localitatea Chetiu, care s-a angajat, neregulamentar, in traversarea strazii, prin spatele unui autobuz care efectua transport de persoane.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala a pietonului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Beclean pentru acordarea de ingrijiri medicale.

           In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

           Trei persoane, banuite de savarsirea infractiunii de santaj, au fost retinute pentru 24 de ore

            La data de 19 martie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Bistrita Nasaud, cu sprijinul Serviciului Supravegheri Operative si Flagrant Cluj, au organizat si desfasurat o actiune, pe raza comunei Maieru, in vederea prinderii in flagrant a patru persoane, despre care existau indicii ca ar fi savarsit infractiunea de santaj.

           Astfel, in urma realizarii flagrantului, au fost depistati patru barbati, cu varste cuprinse intre 39 de ani si 46 de ani, din Cosbuc, functionari in cadrul unei asociatii din comuna, banuiti ca in cursul acestei luni, prin constrangere, i-ar fi solicitat unei persoane remiterea, fara drept, a 10.000 de lei.

          Fata de trei dintre acestia a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de santaj, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

          Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale pentru stabilirea imprejurarilor concrete de savarsire a faptei, a participantilor la savarsirea infractiunii si pentru dovedirea vinovatiei acestora.

 

 

         Actiune, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, desfasurata de catre politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai

          La data de 19 martie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au desfasurat o actiune pe raza de competenta, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, in urma  careia au fost aplicate 18 sanctiuni contraventionale, in valoare de 5.460 de lei, 11 dintre acestea facand referire la incalcarea regimului de viteza, iar 1 certificat de inmatriculare a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor.

 

 

         Barbat, din judetul Mures, cercetat de politistii bistriteni pentru furt

          La data de 19 martie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un barbat, in varsta de 32 de ani, din comuna Beica de Jos, judetul Mures, banuit ca in cursul zilei de 17 martie a.c., pe o strada din municipiul Bistrita, i-ar fi sustras unui barbat, de 47 de ani, din comuna Sieu-Magherus, o plasa pe care acesta o avea asupra sa, in interiorul careia se aflau diverse bunuri.

          Prejudiciul cauzat, in valoare de 200 de lei, a fost recuperat in totalitate, iar obiectele sustrase au fost restituite persoanei vatamate.

           Fata de suspect cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

 

          Un tanar, din Prundu Bargaului, este cercetat pentru furtul a doua biciclete

            La data de 19 martie a.c., politistii au fost sesizati de catre doi tineri, in varsta de 21 de ani, respectiv 28 de ani, ambii din Prundu Bargaului, despre producerea, pe raza localitatii, a doua furturi de biciclete.

           In urma investigatiilor efectuate, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au identificat un tanar, in varsta de 18 ani, din localitate, banuit de savarsirea infractiunii.

           Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate, iar tanarul, de 18 ani, este cercetat de politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

          Cercetati pentru abateri la regimul rutier

            La data de 19 martie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat, in trafic, o tanara, in varsta de 29 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat, pe raza municipiului.

           La data de 20 martie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au depistat un tanar, de 26 de ani, din comuna Rodna, care conducea un autovehicul, pe raza orasului, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

          Fata de conducatorii auto sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", respectiv "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" si "Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre  biologice".

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii2940 vizualizări20 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0