Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Bistritean cercetat pentru distrugere.

Cercetati pentru abateri la regimul rutier. La data de 23 martie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat, in trafic, un barbat, in varsta de 64 de ani, din Spermezeu, in timp ce conducea un ATV, pe DJ 171, pe raza localitatii, fara a poseda permis de conducere.  Totodata, politistii au depistat un tanar, de 23 de ani, din aceeasi localitate, care conducea un autoturism neinmatriculat, in localitatea Spermezeu, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

           Fata de cele doua persoane sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de " Conducerea unui vehicul fara permis de conducere", respectiv "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".                   

 


           Bistritean cercetat pentru distrugere

            La data de 23 martie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, in varsta de 25 de ani, din Bistrita, banuit ca in cursul lunii ianuarie 2014, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, ar fi aruncat cu un obiect in tejgheaua si vitrina unui local, situat pe raza municipiului, producand un prejudiciu, prin distrugerea produselor expuse pe acestea, in valoare de 1.500 de lei.

            Fata de suspect sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a acestuia.


 

 Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2422 vizualizări24 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0