Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Ziua Politiei Romane la Bistrita. (50 de poze)

25 martie, zi de mare insemnatate pentru crestinii care au sarbatorit Buna Vestire, dar si pentru politisti, care au aniversat 193 de ani de la atestarea documentara a Politiei Romane, a fost marcata printr-o serie de manifestari.  Miercuri, 25 martie a.c., intre orele 12.00-14.00, portile Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au fost deschise pentru toti cei care au dorit sa fie alaturi de politistii bistriteni, la ceas aniversar.

 25 martie a constituit un bun prilej pentru a promova profesia de politist in randul tinerilor, motiv pentru care in incinta inspectoratului a fost amenajat un punct de informare pe aceasta tema.

 Totodata, cei interesati au putut observa birourile in care politistii isi desfasoara activitatea, iar in fata sediului a fost amplasat un stand, in cadrul caruia au fost expuse fotografii, pliante, si materiale reprezentative despre activitatea politiei bistritene.

 In acelasi interval orar, pe strada Nicolae Balcescu, din municipiul Bistrita, au fost prezentate de catre politistii Serviciului Actiuni Speciale, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic si Serviciului de Ordine Publica autospecialele M.A.I., autolaboratorul criminalistic mobil, destinat cercetarii la fata locului, armele si tehnica de interventie din dotare, si au avut loc demonstratii de prindere si mobilizare a infractorilor.

 

 

Foto-reportaj de Marius Chiuzan.

.

0 comentarii2583 vizualizări26 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0