Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Minor banuit de furtul unui portmoneu.

Accident de circulatie produs in municipiul Bistrita. La data de 27 aprilie a.c., un barbat, in varsta de 43 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, intr-o intersectie prevazuta cu sens giratoriu a surprins si accidentat o tanara, de 28 de ani, din municipiul Dej, care, in calitate de biciclist, a patruns in intersectie fara sa acorde prioritate de trecere autoturismului condus de bistritean.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a tinerei, care a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

            Fata de conducatorul autovehiculului cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, urmand a fi stabilite toate imprejurarile in care s-a produs accidentul.

          


            Material lemnos confiscat si sanctiuni contraventionale, in valoare de 10.000 de lei, aplicate de politistii bistriteni

            La data de 27 aprilie a.c., in urma unei actiuni organizate si desfasurate de catre politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialisti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj, la o societate comerciala din comuna Maieru, au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale, in valoare de 10.000 de lei, si a fost dispusa confiscarea a 124,55 mc cherestea, in valoare de 51.702 lei.

 

 

 

           Prins in flagrant de politisti in timp ce sustragea mai multe obiecte din podul unui imobil

             La data de 27 aprilie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au prins in flagrant un tanar, in varsta de 29 de ani, din Beclean, care a sustras obiecte de imbracaminte, de uz casnic, precum si unelte pentru constructii, din podul unui imobil situat pe raza orasului.

          Prejudiciul cauzat, in valoare de 1.500 de lei, a fost recuperat in totalitate, iar bunurile sustrase au fost restituite persoanei vatamate, respectiv o femeie, de 40 de ani, din Beclean.

          Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 


          Minor banuit de furtul unui portmoneu

            La data de 27 aprilie a.c., pe o strada din municipiul Bistrita, un minor, de 12 ani, din Bistrita, este banuit ca i-ar fi sustras unei femei, in varsta de 58 de ani, din municipiu, un portmoneu in care avea 65 de lei si documente personale, din buzunarul gecii pe care persoana vatamata o purta.

          Fata de minor sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2674 vizualizări28 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0