Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Accidente rutiere produse la Romuli si Nasaud.

Accident rutier produs pe raza orasului Nasaud.  La  data de 01.05.2015, in jurul orelor 01.00, un tanar de 30 de ani, conducea un ATV, neinmatriculat pe raza orasului Nasaud, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un ghiveci metalic stradal aflat pe scuarul ce desparte sensurile de mers.

         In urma coliziunii  tanarul a decedat.

          Se efectueaza cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor producerii accidentului.

 

 


Accident rutier produs pe raza comunei Romuli

 La  data de 01.05.2015, in jurul orelor 14.20, pe raza comunei Romuli, un tanar de 23 de ani, din Borsa, in timp ce conducea un  autoturism a surprins si accidentat o femeie de 43 de ani, care se deplasa pe partea dreapta a carosabilului, in aceeasi directie de mers cu autoturismul si a intentionat sa traverseze drumul national prin loc nepermis.

In urma accidentului victima a decedat.

Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Cercetarile continua de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa. 

 

 


          Infractiuni la regimul rutier

 La data de 30.04.2015, pe raza orasului Beclean,  a fost depistat un tanar de 31 ani, in timp ce conducea un autoturism, avand suspendat dreptul de a conduce, autovehicule pe drumurile publice.

Cercetarile continua de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand suspendat dreptul de a conduce.

 

 

La data de 30.04.2015, pe raza comunei Dumitra,  a fost depistat un tanar de 31 ani, in timp ce conducea un autoturism, avand suspendat dreptul de a conduce, autovehicule pe drumurile publice.

 Cercetarile continua de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand suspendat dreptul de a conduce.

 

 

La data de  01.05.2015, pe raza municipiului Bistrita, a fost depistat un barbat de 43 de ani, in timp ce conducea un autoturism, sub influenta bauturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand o alcoolemie peste limita legala.

 

         

 

 

 

 

0 comentarii2709 vizualizări02 mai 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0