Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Doua persoane au decedat in urma unui accident de circulatie produs pe raza localitatii Coldau.

La data de 03 mai  a.c., un barbat, in varsta de 34 de ani, din comuna Floresti judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii Coldau, pe sensul de mers Beclean-Dej, a patruns pe contrasens si a colizionat frontal parapetul de protectie amplasat pe sensul de mers Dej-Beclean.

            Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, de 34 de ani, si al unui barbat in varsta, de 35 de ani, din Turda, pasager pe bancheta din spate a autoturismului.

            Cu putin timp inaintea producerii accidentului, conducatorul auto a fost sanctionat, de catre un echipaj de politie pe raza municipiului Bistrita, pentru incalcarea limitei legale de viteza.

            Cercetarile sunt continuate de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, urmand a fi stabilite toate imprejurarile in care s-a produs accidentul.

 

 

 

                 Verificari la unitati de alimentatie publica

          La data de 02 mai a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu specialisti din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si Siguranta Alimentelor Bistrita-Nasaud, au verificat mai multe sali de nunti si unitati de alimentatie publica, de pe raza orasului Sangeorz Bai si din imprejurimi. In urma verificarilor s-a constatat faptul ca unele unitati intentionau sa serveasca produse alimentare, fara a detine documentele legale.

         Organele de control au dispus retragerea produselor, urmand a se lua masurile legale ce se impun.

 

 


                Accident rutier, produs pe fondul neatentiei

             La data de 04 mai a.c., un barbat, in varsta de 65 de ani, din Oradea, judetul Bihor, in timp ce conducea un autoturism in directia de mers Beclean-Dej, intre localitatile Cristestii Ciceului si Uriu, pe fondul neatentiei, a parasit partea carosabila si a colizionat parapetul de protectie amplasat pe marginea carosabilului.

           Din accident a rezultat, vatamarea corporala a conducatorului auto.

           Cercetarile sunt continuate de catre politisti in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

 

 

0 comentarii2660 vizualizări04 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0