Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Intalnire cu cel mai batran cetatean al judetului, bunicul sefului de post de la Postul de Politie Uriu.

Material lemnos confiscat si sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.000 de lei, aplicate de politistii bistriteni. La data de 04 mai a.c., in urma unei actiuni organizate si desfasurate de catre politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialisti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj, la o societate comerciala din orasul Beclean, au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.000 lei, si a fost dispusa confiscarea a 166,94 mc material lemnos, in valoare de 69.298 de lei.

 

 

 

 

              Intalnire cu cel mai batran cetatean al judetului, bunicul sefului de post de la Postul de Politie Uriu

            La data de 05 mai a.c., reprezentanti ai  Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud l-au vizitat pe cel mai varstnic cetatean al judetului, bunicul politistului Carja Gheorghe, seful Postului de Politie Uriu.

          Domnul Rus Augustin, in varsta de 105 ani, din localitatea Ciceu Giurgesti, a participat la cel De-al Doilea Razboi Mondial, unde a luptat timp de trei ani, apoi a fost prizonier de razboi mai mult de un an in muntii Ural. In momentul de fata locuieste in comuna bistriteana Ciceu Giurgesti, impreuna cu una dintre cele doua fiice ale sale.

            In semn de respect pentru eroismul sau, Seful Inspectoratului Judetean de Politie i-a  inmanat personal un drapel romanesc, invitandu-l totodata sa viziteze sediul inspectoratului de politie, unde isi desfasoara activitatea nepotul sau.

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2821 vizualizări05 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0