Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
ZIUA EUROPEI, marcata de politia bistriteana prin activitati pe pietonalul municipiului Bistrita.

Cu ocazia Zilei Europei, politia bistriteana desfasoara o serie de activitati preventive destinate copiilor, in campania "O Europa  mai sigura".  Aflata la editia a treia, campania are ca scop cresterea sigurantei  copiilor si tinerilor. Politistii vor sustine o serie de intalniri si discutii cu prescolari, elevi si tineri atat in mediul scolar cat si in spatiile de joaca si petrecere a timpului liber.

          Campania debuteaza in data de 8 mai, orele 10.00,  printr-o serie de activitati desfasurate pe pietonalul municipiului Bistrita. Prescolari si elevi ai scolilor generale din municipiu vor marca Ziua Europei printr-o parada a costumelor/tinutelor specifice tarilor Uniunii Europene, dar vor organiza si standuri ale statelor U.E. cu steaguri, postere, elemente specifice.

          Organizatorii propun in incinta Teatrului de vara si alte activitati precum : proiectii de filme, expozitie de fotografii si pictura, carti postale "Mozaicul Europei", un flashmob si un lant viu.

          De asemenea, politistii vor organiza un punct de informare pe pietonal, cu autospeciale de politie rutiera si motocicleta de politie, punand accentul pe siguranta copiilor in calitate de pietoni.

          Copiii participanti vor primi baloane, insigne si diplome de la Camera de Comert si Industrie BN si materiale preventive de la politisti.

          Activitatea dedicata zilei Europei este organizata in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Bistrita Nasaud, Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita Nasaud, Consiliul Judetean BN si Primaria municipiului Bistrita.

 

 

0 comentarii0 vizualizări08 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0