Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Tineri cercetati pentru taiere fara drept si furt de arbori.

La data de 10 mai a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Tihuta-Colibita au desfasurat o actiune pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos in urma careia au identificat trei tineri, cu varste curprinse intre 19 si 24 de ani, toti din comuna Bistrita Bargaului, banuiti ca ar fi taiat, fara drept, trei arbori, din zona Izvorul Lung Colibita si ar fi sustras materialul lemnos rezultat in urma taierii.  Prejudiciul cauzat, in valoare de 1.100 de lei, a fost recuperat.

            Fata de acestia sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de taiere fara drept si furt de arbori.

 

 

            Depistat de politisti in timp ce transporta pavaj sustras

              La data de 10 mai a.c., politistii au fost sesizati despre faptul ca pe DN 17D, pe raza localitatii Anies, o persoana sustrage pavaj si incearca sa il transporte cu un atelaj hipo.

             In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca aspectele sesizate se confirma, ulterior fiind depistat in trafic, atelajul hipo condus de catre un tanar, in varsta de 25 de ani, din comuna Rodna, care transporta 160 de dale tip pavaj, in valoare de aproximativ 160 de lei.

             Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

0 comentarii2653 vizualizări11 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0