Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Minor accidentat in municipiul Bistrita.

Peste 300 mc material lemnos confiscat de politistii bistriteni. La data de 12 mai a.c., in urma unei actiuni desfasurate de catre politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialisti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj, la o societate comerciala din orasul Singeorz-Bai, au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale, in valoare de 20.000 de lei, si a fost dispusa confiscarea a 304,56 mc material lemnos, in valoare de 87.545 de lei.

 


            Minor accidentat in municipiul Bistrita

              La data de 12 mai a.c., un bistritean, in varsta de 31 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe o strada din minicipiu, a surprins si accidentat un minor, de 9 ani, din Bistrita, care in calitate de biciclist a schimbat directia de deplasare fara sa se asigure.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a minorului.

            Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 


             Tineri banuiti de furt calificat, identificati de politisti

               La data de 12 mai a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate de catre politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean in colaborare cu cei din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Gherla, au fost identificati patru tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 27 de ani, din municipiile Cluj-Napoca si Gherla, judetul Cluj, banuiti ca in noaptea de 04/05 mai a.c., ar fi sustras doua aparate de sudura, un flex, o bormasina, prelungitoare electrice si o rola de cablu din cupru din dependintele a trei imobile situate pe raza comunei Chiochis, cauzand un prejudiciu, in valoare de 5.000 de lei.

             Fata de cei patru suspecti sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a acestora.

 

 

             Autoturimul pe care il conducea s-a rasturnat in Raul Bistrita

               La data de 13 mai a.c., un barbat, in varsta de 32 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat in Raul Bistrita.

              In urma accidentului conducatorul auto, precum si un bistritean, de 36 de ani, pasager in autovehicul, au suferit leziuni corporale usoare.  

            Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si " Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" si "Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice", intrucat acesta a fost de acord sa fie testat doar cu aparatul etilotest.

 Ulterior testarii cu aparatul etilotest, in cadrul caruia rezultatul a fost pozitiv, conducatorului autoturismului, in varsta de 32 de ani, din Bistrita, al carui autoturism s-a rasturnat in Raul Bistrita, i-au fost recoltate doua mostre biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

Acesta insa a refuzat recoltarea de mostre biologice in vederea stabilirii prezentei unor substante psihoactive, motiv pentru care este cercetat si sub aspectul savarsirii infractiunii de "Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice".

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii2786 vizualizări13 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0