Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Accident de circulatie produs pe raza localitatii Ilva Mica.

La data de 19 mai a.c., un tanar, in varsta de 21 de ani, din Ilva Mica, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172D, pe raza localitatii, nu s-a asigurat la efectuarea virajului spre stanga si a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de catre un tanar, de 29 de ani, din comuna Lesu, care circula in aceeasi directie de mers si era angajat in depasirea sa.

              In urma producerii accidentului conducatorul auto, de 21 de ani, precum si un alt tanar, in varsta de 18 ani, din Ilva Mica, pasager in acelasi autoturism, au suferit leziuni corporale usoare.

              In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

              La volan avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice

               La data de 19 mai a.c., un barbat, in varsta de 43 de ani, din judetul Neamt, a fost depistat de politistii din cadrul Politiei orasului Beclean in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii Bata, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe teritoriul Romaniei.

               Fata de acesta sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

Foto -arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2667 vizualizări20 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0