Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Autotractor colizionat de un tren interregio.

La data de 19 iunie a.c., pe DN 17, pe raza localitatii Susenii Bargaului, un barbat, in varsta de 46 de ani, din Prundu Bargaului, in timp ce conducea un autotractor, care tracta o semiremorca, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata simpla, fara bariere, si nu s-a asigurat corespunzator, astfel ca a fost colizionat de catre un tren interregio, care circula pe relatia Bistrita Bargaului- Bistrita Nord.

             In urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

              Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

             Accident de circulatie produs pe raza localitatii Livezile

               La data de 19 iunie a.c., un barbat, in varsta de 67 de ani, din Livezile, in timp ce se deplasa pe o bicicleta pe DN 17, pe raza localitatii, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, in dreptul unui imobil, in momentul in care a dorit sa vireze la stanga, a fost acrosat de catre un autoturism care circula in spatele sau si s-a angajat in depasirea sa.

              In urma producerii accidentului, conducatoarea autoturismului, o femeie, de 47 de ani, din judetul Suceava, si-a continuat deplasarea, fiind depistata de politisti pe raza municipiului Satu-Mare.

              Din accident a rezultat vatamarea corporala a barbatului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru acordarea ingrijirilor medicale de specialitate.

              Politistii Serviciului Rutier efectueaza in continuare cercetari fata de conducatoarea autoturismului sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia".      

 

 

             Material lemnos confiscat si sanctiuni contraventionale aplicate de politisti

              In perioada 18-19 iunie a.c., politistii Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu politisti din cadrul Politiei Municipiului Bistrita si ai Sectiilor de Politie Rurala Prundu Bargaului, Petru Rares, Nasaud si Singeorz-Bai, insotiti de specialisti silvici, au organizat si desfasurat o actiune in urma careia au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale si a fost dispusa confiscarea a 11,7 mc material lemnos, in valoare de 1.238 de lei.

 

 

0 comentarii2611 vizualizări20 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0