Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Sanctiuni contraventionale pe linia circulatiei si provenientei materialului lemnos, aplicate de politisti.

Saptamana trecuta, politistii din cadrul Postului de Politie Lunca Ilvei, impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Valea Ilvelor au desfasurat o actiune in urma careia au depistat in trafic, un barbat, de 34 de ani, din comuna Lunca Ilvei, care transporta cu o autoutilitara 19,48 mc material lemnos fara aviz de insotire. Barbatul a fost sanctionat cu amenda, in valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, a carui valoare este de 3.896 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

          Totodata, la data de 22 iunie a.c., in urma unei actiuni organizate si desfasurate de catre politistii Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu cei din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului a fost identificat in trafic, un barbat, de 60 de ani, din Muresenii Bargaului, care transporta cu un autocamion, 9,00 mc cherestea, fara a avea documentele de provenienta legala. Barbatul a fost sanctionat cu amenda, in valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, in valoare de 4.500 de lei, a fost confiscat si predat in custodie Ocolulului Silvic Bistrita.    

 

 

0 comentarii2751 vizualizări23 iunie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0