Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Tentativa la omor, tentativa la omor calificat si violare de domiciliu.

PERCHEZITII EFECTUATE DE POLITISTII BISTRITENI. Perchezitii domiciliare efectuate pe raza judetului Bistrita-Nasaud la persoane banuite de savarsirea infractiunilor de omor si omor calificat, in forma tentativei. Cinci persoane au fost retinute.  La data de 30  iunie a.c., politistii Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au efectuat cinci perchezitii domiciliare in municipiul Bistrita, cartier Viisoara si comuna Nuseni, la locuintele a cinci persoane, cu varste cuprinse intre 20 si 56 de ani. 

Acestea sunt banuite ca in noaptea de 27/28 iulie 2012,  ar fi patruns in locuinta unui barbat, in varsta de 33 de ani, din comuna Nuseni, si i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri, cu diferite obiecte contondente, care i-au cauzat leziuni ce au necesitat pentru vindecare 65-70 de zile de ingrijiri medicale si i-au pus viata in pericol. Totodata, persoana vatamata a primit si o lovitura in cap cu taisul unei securi, in timpul agresiunii fiind lovita, cu aceeasi secure, in zona fetei, si o minora, de 2 ani, leziunea suferita de aceasta necesitand acelasi numar de zile de ingrijiri medicale ca in cazul tatalui ei.

 In urma perchezitiilor efectuate au fost depistate 140 de tigarete provenite din contrabanda si 22 de cartuse cu glont, care au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

 Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a dispus masura retinerii acestora pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de tentativa la omor, tentativa la omor calificat si violare de domiciliu, urmand a fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

 Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a suspectilor.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2660 vizualizări01 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0