Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Politistii cerceteaza imprejurarile in care o minora ar fi fost agresata sexual.

La data de 1 iulie a.c., politia a fost sesizata despre faptul ca o minora, in varsta de 17 ani, din comuna Bistrita Bargaului, ar fi fost victima unui viol savarsit de catre doi tineri pe raza localitatii Dumitrita. La scurt timp, politistii bistriteni au reusit depistarea tinerilor denuntati, care au fost condusi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud pentru audieri.

             Din continutul materialului probatoriu administrat in dosar rezulta faptul ca doar una dintre cele doua persoane banuite de comiterea faptei, respectiv un tanar, in varsta de 22 de ani, din Dumitrita, ar fi intretinut raporturi sexuale cu minora, neexistand probe care sa dovedeasca si participarea celeilalte.

            Ulterior, persoana vatamata si-a retras plangerea prealabila, formulata impotriva tanarului, in varsta de 22 de ani, ca urmare a impacarii cu acesta.

            Intreg probatoriul existent a fost prezentat procurorului competent, urmand a se pronunta o solutie legala.

 

0 comentarii2681 vizualizări02 iulie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0