Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Tanarul care a provocat un accident la Sintereag, soldat cu o persoana decedata si patru raniti, a fost retinut pentru 24 de ore.

Persoana retinuta pentru contrabanda cu produse accizabile. La data de 2 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, fiind in continuarea cercetarilor intr-o cauza penala aflata sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, au efectuat trei perchezitii domiciliare pe raza comunei Lesu, la locuintele a trei persoane, cu varste curpinse intre 32 si 52 de ani, banuite de contrabanda cu tigarete.

               In urma perchezitiilor efectuate au fost depistate 28.760 de tigarete, fara documente legale de provenienta si despre care existau indicii ca ar fi fost introduse in Romania prin alte locuri decat cele supuse controlului vamal, a caror valoare de piata este estimata la aproximativ 21.570 de lei. Acestea au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

                In fapt, cei trei suspecti sunt banuiti ca in cursul anului 2015 ar fi achizitionat, detinut si comercializat tigarete de contrabanda, supuse marcarii, in afara antrepozitului fiscal, fara documente legale de provenienta.

      Fata de una dintre cele trei persoane, respectiv o femeie, in varsta de 43 de ani, a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, urmand ca aceasta sa fie prezentata unitatii de parchet competente pentru dispunerea unei masuri preventive.  

    Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda calificata, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

   

              Tanar arestat preventiv pentru furt calificat

                La data de 2 iulie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Politiei municipiului Bistrita au identificat un tanar, in varsta de 22 de ani, si un minor, de 16 ani, ambii din Viisoara, banuiti ca in cursul lunii iunie a.c., ar fi sustras un flex, doua bormasini, truse de chei, echipamente IT si imbracaminte din incinta a doua locuinte situate pe raza cartierului.

              Fata de tanar a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, ulterior Judecatoria Bistrita dispunand arestarea preventiva a acestuia pe o perioada de 30 de zile.

              Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale a suspectilor si recuperarea in totalitate a prejudiciului cauzat, a carui valoare este de aproximativ 3.000 de lei.

 

 

             Tanarul care a provocat un accident pe raza localitatii Sintereag, soldat cu o persoana decedata si patru raniti, a fost retinut pentru 24 de ore

                La data de 2 iulie a.c., fata de tanarul, din Sintereag, care in cursul zilei de 26 iunie a.c., in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii, pe fondul vitezei excesive, a consumului de alcool si al nepastrarii unei distante de siguranta fata de o autoutilitara care circula in fata sa, a provocat un accident de circulatie soldat cu decesul unei persoane si vatamarea corporala a altor patru, a fost dispusa retinerea pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de "Ucidere din culpa" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

             Acesta urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean cu propunere de arestare preventiva.

             Cercetarile sunt continuate de catre Politia oras Beclean.

0 comentarii2996 vizualizări03 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0