Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Accident rutier produs pe raza localitatii Coldau.

La data de 6 iulie a.c., un barbat, in varsta de 40 de ani, din judetul Maramures, in timp ce conducea un autotractor cu semiremorca pe DN 17, pe raza localitatii Coldau, in directia Dej-Beclean, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul, condus regulamentar din sens opus de catre o femeie, de 38 de ani. In urma impactului autoturismul condus de femeie a fost proiectat intr-un autovehicul care circula in aceeasi directie de mers.

    Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei auto, a unei femei, de 31 de ani, precum si a doi barbati, in varsta de 44 de ani respectiv 46 de ani, toti trei pasageri in acelasi autoturism.

     In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

               A colizionat un atelaj hipo nesemnalizat si a provocat un accident de circulatie

              La data de 6 iulie a.c., un barbat, in varsta de 36 de ani, din Feldru, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17D, pe raza localitatii, a colizionat un atelaj hipo nesemnalizat, care se deplasa in fata sa, in acelasi sens de mers, respectiv Feldru-Ilva Mica, condus de catre un minor, de 17 ani, din Feldru.  

               Din accident a rezultat ranirea minorului si a mamei sale, in varsta de 42 de ani, ambii fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

              Cercetarile sunt continuate de catre Politia oras Nasaud pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

             ***

             Pentru a nu deveni victimele unor accidente rutiere, politistii bistriteni recomanda tuturor conducatorilor de atelaje hipo:

   Purtati veste cu elemente reflectorizante!

              Fiti vizibili! Atelajul hipo trebuie semnalizat cu dispozitive de lumina si elemente reflectorizante!

 

 

            Transporta material lemnos  insotit de un aviz  falsificat

             La data de 6 iulie a.c, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au depistat in trafic, un tanar, in varsta de 24 de ani, din Mijlocenii Bargaului, care transporta material lemnos pe raza localitatii Livezile.

            In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca avizul de insotire prezentat era falsificat, motiv pentru care a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

             Cantitatea de material lemnos, respectiv 12,99 mc cherestea, in valoare de 5.700 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

0 comentarii2758 vizualizări07 iulie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0